Галерии

Фотографиите, които предоставяме на сайта са собствени, професионално заснети и уникални по рода си. Те се продават за лично ползване, без право да се отпечатват в медиите. Изображенията, които могат да се представят във вестник, списание или друга медия, ще бъдат изрично упоменати в галерията.

 

Снимките са дело на двама доказали се с годините професионални спортни фотографи - Бончук Андонов и Костадин Андонов. Изображенията са правени с оборудване от най-висока класа, те са уникални и с много високо качество, което позволява отпечатването им в различни размери и на разнообразни материи без да се губи от качеството на снимката.

 

Търсене

Снимките са разделени на категории, като могат да бъдат търсени по зададена дума, вид спорт или уникален код за всяка от снимките. В различните спортни категории, снимките са разделени и по дати, което помага за по-бързото и лесно търсене и ориентиране в спортните събития.


Левски -Академия ФМП НБЛ: Левски - Шумен 75:51 Рилски спортист победи Левски със 76:66 в НБЛ Баскетболистите ни загубиха от Финландия в световните квалификации Лукойл Академик разби холандския Грьонинген
Лукойл Академик победи Бенфика в турнира ФИБА Къп Европейско първенство по баскетбол за кадети в София Шоу за спасение на баскетболен клуб Левски част 5 Шоу за спасение на баскетболен клуб Левски част 4 Шоу за спасение на баскетболен клуб Левски част 3
Шоу за спасение на баскетболен клуб Левски част 2 Шоу за спасение на баскетболен клуб Левски част 1

Баскетбол
23 August 2013